Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Financiën


Nieuw Bestuurlijk Plan – versie 2019
(klik op de links van de ministeries om de geldverspilling af te kunnen zetten tegen de uiterst magere prestaties met betrekking tot Nederland en haar bevolking).

Partijagenda’s of coalitie/regeerakkoorden zijn niet langer meer van toepassing. Geen iedere 4 jaar het beleid om, er komt een langlopend regeerakkoord, vastgelegd in de Grondwet en dit kan slechts via referenda met instemming dus van de democratische meerderheid van de Nederlanders worden aangepast.

Ministerie van Financiën
Controleert alle financiële stromen binnen ons landje. Alle overheidslagen maar ook multinationals en zeker banken. Goede doelen, NGO’s en alle andere betrokkenen in het financiële wereldje. De tijd van lang leve de lol en de burger betaald wel is voorbij.

Fouten worden afgerekend met de veroorzakers. Om werknemers te beschermen krijgen die dan ook bij hun werkgevers inzage recht in de bedrijfsvoering en de financiën. Daartoe kunnen zich laten bijstaan door een rijks accountant die een hoge verantwoording heeft! Omkoping? Levenslange opsluiting. U behartigd de belangen van tientallen tot tienduizenden werknemers, daar mag niet mee gesold worden.

De minister, ook rechtstreeks gekozen, zorgt er verder voor dat bijvoorbeeld prijsafspraken met bedrijfsleven over levering van gebouwen en/of producten ook nageleefd worden. Budget overschrijdingen komen niet meer voor. Het bedrijf dat een opdracht binnenhaalt weet precies hoeveel er gemoeid is met die opdracht. En voor dat geld wordt prima of betere kwaliteit geleverd! En geweldig materiaal! Geen rotzooi om zo te bezuinigen op de kosten. Ten koste van hen die in of met hetgeen geleverd moeten gaan werken.

De geldstromen/facilitering van provincie en gemeente staat op 1. Monitoring ook. Ook hier moeten budgetten niet overschreden worden. Dan mag alleen als een meerderheid van hen die de kosten moeten dragen daar toestemming voor geeft. Dan kan gemeente tot rijksoverheid dus zijn die bij de burgers navraag moeten doen.

Image


Laatst bijgewerkt door TonhBC, 13/11/2019, 10:06


---
hBC
13/11/2019, 9:45 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top