Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat


Nieuw Bestuurlijk Plan – versie 2019
(klik op de links van de ministeries om de geldverspilling af te kunnen zetten tegen de uiterst magere prestaties met betrekking tot Nederland en haar bevolking).

Partijagenda’s of coalitie/regeerakkoorden zijn niet langer meer van toepassing. Geen iedere 4 jaar het beleid om, er komt een langlopend regeerakkoord, vastgelegd in de Grondwet en dit kan slechts via referenda met instemming dus van de democratische meerderheid van de Nederlanders worden aangepast.

Ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat
Gezien de staat van veel dijken, kades, bruggen, tunnels, wegen en meer is hier heel veel te doen. Geen idee wat er de afgelopen jaren met al die miljarden is uitgevoerd maar meer dan prestige objecten die her en der zijn neergezet is niet geleverd. Verder is alle kwaliteit zo goed als ver beneden peil. Miljarden zullen nodig zijn.

Die zijn dan ook al verstrekt. Men gaat eerst maar een zeer goed binnen de eigen gelederen kijken waar dat geld allemaal ingestoken is en haalt dat boven water. Want als er een dijk ergens doorgaat dan zijn het de mensen die de belastingbetaler jaren hebben bestolen die zandzakken neerleggen en die met emmers voor mijn pad het water weer aan de juiste kant deponeren. Het aanmodderen in één van Nederlands grote export domeinen heeft lang genoeg geduurd. Ook zonder de klimaathype dienen we aan de wereld te laten zien dat men voor waterbeheer en dijken, voor alternatieve energie, bij Nederland kan aankloppen. We verkopen onze kennis en vaardigheden niet, we verkopen producten. Plaatsen die en leren lokalen ze te onderhouden op de juiste wijze. Dat kan ter plaatse, dat kan ook in Nederland.

Zaken die voorop staan is het aantal vliegbewegingen terugbrengen van alle commerciële luchthavens die we kennen. Dat staat op de 2e plaats. Op de eerste plaats staat heel stevig de aanpak van de scheepvaart. Er komt op zeer korte termijn wetgeving v.w.b. de eisen waaraan stookolie of andere brandstoffen voor de scheepvaart moeten voldoen. Er wordt geen gif vanuit de hele wereld meer verwerkt in die stookolie. Maar de wijze van ontzwaveling van andere brandstoffen moet anders. Veel strenger en nog veel meer handhaving. Met straffen die er niet om liegen. Ons milieu ondergeschikt maken aan gewin is niet toegestaan! Ook hier, werknemers hebben inzage in alles en alle processen en hebben meldingsplicht. We gaan eindelijk woord bij daad voegen daarom en gaan klokkenluiders werkelijk beschermen. Met terugwerkende kracht!

Image


Laatst bijgewerkt door TonhBC, 13/11/2019, 10:05


---
hBC
13/11/2019, 9:46 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top