Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Justitie en Veiligheid


Nieuw Bestuurlijk Plan – versie 2019
(klik op de links van de ministeries om de geldverspilling af te kunnen zetten tegen de uiterst magere prestaties met betrekking tot Nederland en haar bevolking).

Partijagenda’s of coalitie/regeerakkoorden zijn niet langer meer van toepassing. Geen iedere 4 jaar het beleid om, er komt een langlopend regeerakkoord, vastgelegd in de Grondwet en dit kan slechts via referenda met instemming dus van de democratische meerderheid van de Nederlanders worden aangepast.


Ministerie van Justitie en Veiligheid
Tja. Wat moet je hier nog van zeggen? Justitie? Voor wie nog? En veiligheid? Waar dan?

Zooitje op dat ministerie. Zelfs klokkenluiders kunnen ze niet beschermen. Een zeer droeve constatering. Ook is dit departement te vaak en te veel negatief in het nieuws.
Wat een baken van democratie en veiligheid zou moeten zijn, een rots in de branding en een leidend licht, is nog geen waakvlammetje meer. Een met het getij meerollende zandkorrel op een groot onbestemd strand. Een droeve constatering.
Uw veiligheid komt weer op één. Niet die van politici die niet luisteren naar het volk. Niet die van politici die land en volk verraden. Samen met onze Raad van State, het zogenaamd hoogste rechtsorgaan dat we kennen. Het is van deze Raad een schande zoals ze de afgelopen decennia/jaren hebben gehandeld en hebben staan toekijken hoe de politiek onze soevereiniteit hebben uitgeleverd aan Brussel en hoe ze stukje bij beetje onze normen, waarden, cultuur, wetgeving nog dagelijks aan het verruilen zijn voor ongewenste zaken.

Eén ministerie van maken met Defensie? Daar alle veiligheid en bewaking van volk en vaderland neerleggen. Waarbij het justitie deel kijkt of het invoeren van onze landsgrenzen gewoon kan. Ondanks alle overeenkomsten die anders zullen beweren, we gaan dat doen! Nederland gaat op slot of maar heel even open voor hen die hier rotzooi willen komen schoppen of die ons sociale systeem komen uitbuiten. Voor hen die alleen maar komen eisen, komen schreeuwen en zaken als zwarte Piet willen afschaffen.
Diegenen die niet verder komen dan honderden jaren na dato te bleren dat we nog moeten betalen voor de slavernij van toen doen dat maar van buiten onze veilige grenzen. Hier zijn deze mensen kennelijk onaantastbaar. Maar nou in het land van herkomst dat soort eisen eens roepen. Dan ben je pas een held.

Slechts echt vluchtelingen, die mogen binnen. Opvang in de regio waar vluchtelingen ontstaan en toelating slechts als er een dossier is van de persoon dat boven alle kritiek verheven is. En geen gezinshereniging meer in Nederland. Ook geen kinderpardon meer.

Image


Laatst bijgewerkt door TonhBC, 13/11/2019, 10:03


---
hBC
13/11/2019, 9:48 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top