Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit


Nieuw Bestuurlijk Plan – versie 2019
(klik op de links van de ministeries om de geldverspilling af te kunnen zetten tegen de uiterst magere prestaties met betrekking tot Nederland en haar bevolking).

Partijagenda’s of coalitie/regeerakkoorden zijn niet langer meer van toepassing. Geen iedere 4 jaar het beleid om, er komt een langlopend regeerakkoord, vastgelegd in de Grondwet en dit kan slechts via referenda met instemming dus van de democratische meerderheid van de Nederlanders worden aangepast.

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Steeds vaker horen we van zaken die overduidelijk aangeven dat het met de kwaliteit en veiligheid van ons voedsel niet zo best gesteld is. En omdat voedselveiligheid ook veiligheid betreft zou ook dit departement bij Defensie ondergebracht kunnen worden.
Eén departement dat de gehele veiligheid van Nederland en haar burgers behartigd. Geen opsplitsing meer. Dan komen er ook veel meer toezichthoudende mensen ter beschikking die kwaliteit van voedsel, instroom vluchtelingen, landsverdediging, kust en rivierdijken kunnen monitoren, onderhouden en in opperste staat van paraatheid kunnen brengen en houden. Vanaf geboorte van dieren tot aan ‘in het schap’ controle en bewaking. Overtreders spijkerhard aanpakken. Zowel de bescherming van dieren, de slacht, de verwerking, ook van gewassen en alles, worden langs alle kanten gemonitord, bekeken, gemeten, gecontroleerd. En wat nog meer nodig is.

Geen wetten meer die mogelijkheden bieden om ‘op het randje’ te zitten als producenten maar duidelijkheid voor consumenten en burgers. Ook op producten die naar het buitenland geëxporteerd worden! We geven visitekaartjes af op alle producten die we exporteren. Nederland moet een begrip van zekerheid worden, producten moeten voor het buitenland een zeer vertrouwd gevoel geven.

Dat hiervoor grootscheepse veranderingen nodig zijn is duidelijk. De intensieve veeteelt moet onder de loep genomen worden en verbeterd waar mogelijk. Brengt dat niet het gewenste resultaat dan zal ermee gestopt moeten worden. Niet blijven doorgaan in de hoop dat zaken ten goede keren maar stoppen. Zijn er significante verbeteringen dan kan altijd weer begonnen worden met zaken. Waarbij het houden, exploreren, exporteren en slachten van levende dieren zeer goed gecontroleerd gaat worden.
Het ritueel onverdooft slachten gaat afgeschaft worden.

Image


Laatst bijgewerkt door TonhBC, 13/11/2019, 10:02


---
hBC
13/11/2019, 9:50 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top