Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap


Nieuw Bestuurlijk Plan – versie 2019
(klik op de links van de ministeries om de geldverspilling af te kunnen zetten tegen de uiterst magere prestaties met betrekking tot Nederland en haar bevolking).

Partijagenda’s of coalitie/regeerakkoorden zijn niet langer meer van toepassing. Geen iedere 4 jaar het beleid om, er komt een langlopend regeerakkoord, vastgelegd in de Grondwet en dit kan slechts via referenda met instemming dus van de democratische meerderheid van de Nederlanders worden aangepast.


Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Tja. De flater van Nederland zou ik durven stellen. Wat een aanfluiting is dit departement zeg. Tegen de tijd dat je als ministerie de jeugd inzetten om een klimaathype te starten, ben je wel heel fout bezig. Maar ook het afzakken van de kwaliteit van het onderwijs, de daaraan verbonden kosten, de tekorten aan personeel, de werkdruk bij het personeel, het achterlopen met leermiddelen, de vaak al mislukte digitalisering, het enorme waterhoofd op vele scholen qua bestuursleden en directieleden, de indoctrinatie van leerlingen en studenten….het is niet eens allemaal op te noemen vrees ik.
Als je ziet hoe leerlingen die willen leren en kunnen leren, geremd worden door leerlingen die daar (veel) meer moeite mee hebben door IQ of door onaangepast gedrag, dan breekt je hart. Het zijn niet de betere leerlingen of goede leerlingen die het tempo en niveau bepalen van een klas, het zijn juist diegenen die niet mee kunnen komen of niet mee willen komen. Leren voor een vak en daarbij veelal allerlei randzaken mee krijgen waar je niet op zit te wachten? Als je nou weet op jonge leeftijd wat je wilt worden? En wat nou als later blijkt dat je wat anders wil gaan doen? Omscholen is altijd een optie!?
Ik zie vmbo/mbo leerlingen kapot gaan aan de verplichte theorievakken waar ze weinig tot niets aan hebben met hun werk en afhaken. Leerlingen in de techniek die het bedrijfsleven zo nodig (gaat) hebben. De tekorten lopen enorm op!

Image


Laatst bijgewerkt door TonhBC, 13/11/2019, 10:01


---
hBC
13/11/2019, 9:52 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top