Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 121
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Integratie. Gelukt of niet?


Steeds vaker horen we in de main stream media over het integreren van het eigen volk. Dat de Nederlanders zich dus moeten aanpassen aan volkeren/vluchtelingen/uitbuiters die de politiek binnen laat.
Doet er even niet toe of dit nou opgelegd beleid is of niet door de EU of UN/VN of welke instantie dan ook, het is natuurlijk van de gekke dat uw/onze volksvertegenwoordiging durft te spreken over het integreren van het autochtone deel van het Nederlandse volk.

Alsof wij bereid moeten zijn het 'ons eigen' naar de achtergrond te schuiven in belang van buitenlanders. Oost Europeaanse dievenbendes, islamitische overheersers/dictators of Zuid Afrikaanse messentrekkers en moordenaars/verkrachters.
Natuurlijk, het eeuwige linkse mantra....'ze zijn niet allemaal zo'. Maar er ontstaat toch wel de indruk dat diegenen die wel zo zijn juist diegenen zijn die naar Europa vluchten. Waar ze a) warm verwelkomd worden en b) een betere behandeling krijgen dan de autochtone bevolking.

En juist dat deel van het volk, de autochtoon, zou moeten integreren in eigen land? In de eigen cultuur, normen, waarden en wetten? Het is naar mijn bescheiden mening overduidelijk hoogverraad van politici en hun politieke partijen die dit soort woorden durven te denken en uit te spreken.
Schaamteloos, zonder nadenken, en onbestraft tot op heden worden dit soort lompe opmerkingen gewoon gemaakt.

Deze politieke partijen en hun politici zijn een gevaar voor alles waar Nederland voor staat. Het verraad alles en iedereen die in het verleden en heden strijden voor juist behoud van al die punten. En verraad aan hen die de strijd in de toekomst nog voort zullen zetten.
Zijn dan werkelijk al die mensen die zware offers gebracht hebben tijdens oorlogen en andere vormen van conflicten, nu vergeten? Omdat mensen die in hun land van herkomst de crimineel, moordenaar, messentrekker, overheerser, dictator uithingen?

NEE DUS!
Dit is Nederland. Iedere Nederlander die hier niet geïntegreerd is wordt conform wet & regelgeving daarvoor bestraft. Volgens ons wetboek bestraft. Wij hoeven ons niet aan te passen, wij zijn of worden aangepast. Middels spelregels die we in eeuwenlange tijd hebben gefijntuned en zo vorm gegeven hebben dat Nederland een land was met enig aanzien in de wereld. Met status, statuur, met respect werd bekeken en behandeld. Een klein land dat tot grootse zaken in staat was. Door een vrij en gemotiveerd volk dat prima onderwijs kende, een goede zorg, oude dag verzorging, dat innovatief was en dat zijn kop juist wel boven het maaiveld durfde te steken. Juist omdat we daar zo goed in waren.

Niets meer van over. We zijn volgers geworden van de ergste soort. We laten onszelf door onze volksvertegenwoordiging verraden en vertrappen. Laten onze (groot)ouders en voorouders vallen als een baksteen omdat we nu ineens afstand moeten nemen van ons verleden? Waarin we kennelijk niet gedeugd hebben? Maar wel dermate in geslaagd zijn dat we het tot voor kort prima hadden? Zo prima dat heel de wereld daarvan nou komt mee profiteren?

Wij zijn Nederlanders en wij hebben onze grenzen. En voor wat betreft die politici die ons vertellen dat wij degenen zijn die moeten integreren zouden we maar één boodschap moeten hebben.
En dat is dat ze, hoe ongepast in hun zieke geest en ogen misschien ook, aan het gas kunnen met hun verwrongen beelden.

Image

Wat men wil is een vorm van overgave aan criminelen en misdadigers tegen de mensheid van ongekende omvang.
Iedereen die zich daarin kan vinden zou tot ongewenste vreemdeling verklaart moeten worden en het land uitgegooid moeten worden. Zonder enig recht om ooit nog terug te kunnen keren en met het verbeurt verklaren van alle bezittingen, rechten of rechten op bezittingen waar ter wereld dan ook. En familie die kenbaar maakt het niet eens te zijn met de uitzetting zullen volgen.

We laten Nederland niet verloren gaan. Zeker niet aan buitenlandse bezetters die als vluchteling denken binnen te kunnen komen omdat er op links een aantal verraders zitten van ongekende geestelijke armoede.

Er wordt de autochtone bevolking een groot onrecht aangedaan op basis van het liegen en bedriegen omtrent vermeende rechten voor vreemdelingen. Vreemdelingen hebben niet dezelfde rechten als Nederlanders maar dat wij ons moeten aanpassen aan hen is heel veel meters te ver gezocht.
Dames en heren politici, let op uw maar vooral onze saeck!

Image

Laatst bijgewerkt door TonhBC, 2/12/2019, 13:01


---
hBC
2/12/2019, 12:59 Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoord

U bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top