Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 86
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Nederland als proeftuin


In alle EU lidstaten zien we eigenlijk hetzelfde gebeuren. Van openlijke protesten op straat tot een stijgende verontwaardiging over de politiek in haar geheel in onder andere de sociale media.
In Frankrijk momenteel met de Gele Hesjes is het ieder weekend weer prijs. De Gele Hesjes daar die nu 47 weken lang ieder weekend in steden door heel het land protesteren tegen het beleid dat Macron voert met zijn regering. Een beleid dat gevormd is naar EU maatstaven en tot de dood van Gele Hesjes aan toe wordt voortgezet. Gekozen door het Franse volk en dat volk nu afslachtend.
Maar ook in andere landen, waar ze niet zo mak, gedwee of laf zijn als in Nederland, gaat men de straat op. Het is zelfs een wereldwijde trant aan het worden. Hongkong is een pracht voorbeeld maar ook Zuid Amerikaanse landen. De VS zelf, Engeland, veel andere landen. Waar u weinig tot niets over hoort in de MSM. Want die brengen dit nieuws niet.

Ik krijg af en toe wel eens het idee dat Nederland eigenlijk de proeftuin is waarin de politieke elite poogt uit te vinden hoever ze kunnen gaan voordat de rapen gaat zijn.
Door diepgaande indoctrinatie, nepnieuws, verzwijgen van zaken, list, leugens & bedrog, aan het lijntje houden, overvoeren met zaken, continu veranderingen en wijzigingen, zouden wij wel eens een testland kunnen zijn waar de elite kijkt wat de opties en mogelijkheden zijn als we 'dit of dat' uitvoeren.

En waarlijk, in Nederland kan je heel ver gaan. En zelfs dan nog geen verzet. Gemor achter de gordijnen. Veel boosheid bij gelijkgestemden, in de sociale media. Liefst ook anoniem. Want die proeftuin is gebaseerd op het ultieme machtsmiddel, angst.
Angst als raadgever, angst als leidraad, angst als pressiemiddel.
Want de politie aan de deur? Baan kwijt? Vervolging? Enerzijds als overheid roepen dat bijvoorbeeld klokkenluiders wettelijk beschermd moeten worden maar dan aan de andere kant....kent u één klokkenluider die een grote zaak gemeld heeft die niet aangepakt is? Van EU tot bij bedrijven, je gaat eraan!

En wij? Wij Nederlanders? Goed, we stonden redelijk massaal achter het boerenprotest. Prima. Maar blijven we dat doen? Net zo massaal als in Frankrijk met de Gele Hesjes? Of blijft het bij éénmaal? Of stopt het als boeren Schiphol gaan blokkeren? Op het moment dat u met vakantie wil? Wordt het dan van hup boeren ineens 'en nou is het wel mooi geweest'. Want ook dat is Nederland.

Image

---
De waarheid. Maar volgens wie?
10/5/2019, 10:38 am Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoordU bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top