Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Meer leren) | Aanmelden wereldwijd (Wachtwoord vergeten?)

 
TonhBC Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd op: 09-2019
Locatie: The Netherlands
Berichten: 86
Karma: 0 (+0/-0)
Antwoord | Citeer
Boeren. En politiek. En wij.


Als of een boer werkelijk zijn land volkomen zou uitputten en zichzelf zo de nek om zal draaien?
Denk het niet hoor!
Een boer, die met liefde voor zijn vak, voor zijn producten en het land waar hij volkomen afhankelijk van is, zal dat niet doen.
Natuurlijk, het kan er alle schijn van hebben dat er in toenemende mate boeren zijn die wel over produceren en hun land van allerlei zaken ontdoen die moeten zorgen voor een goede oogst de komende jaren. Maar het merendeel doet dat (nog) niet.
Want wie en wat zorgen ervoor dat een boer het water aan de lippen krijgt?

De ambtelijke molens, de pennenlikkers, in Brussel en Den Haag. Daar zitten de rotte appels, daar vinden het het vlees dat weggesneden dient te worden uit de samenleving. Niet boeren of vissers, die u en mij van eten voorzien ONDANKS alle tegenwerking vanuit de politiek!

Akkerbouw, veeteelt, visserij....alle drie liggen ze nu zwaar onder vuur vanuit de politiek. Die kennelijk liever spookverhalen nastreeft dan zich ook maar enigszins realistisch op te stellen en zich bij de feiten te houden.

Verblind door een niet bestaand milieu schandaal en door een klimaat verandering die gewoon op natuurlijk wijze geschied, zien ze voor hun multinational 'vrinden' enorme verdiensten. En voor zichzelf middels nu eerst subsidies met negatieve rentes en straks met belastingen die voor hen zeer positief zullen uitpakken.

De politiek.
Volkomen onbetrouwbaar, de aandacht eigenlijk niet waard. Ze zouden opgesloten moeten worden en de sleutel zou omgesmolten moeten worden. Tot een kogel voor aan de enkel.

Een paar partijen laten andere geluiden horen. Maar zwaar in de minderheid omdat er stemfraude plaats vindt bij verkiezingen en omdat er vlak onder de verkiesbare posities een hele laag uiterst links gajes zit die niet vervangen wordt en dus zorg draagt voor de continuering van het beleid.
De Soros clan.
Een PvdA, D66, GroenLinks, SP, PvdD en absoluut ook een VVD. Vlak ook een CDA niet uit, altijd in het midden, meewaaiende met iedere voor hen gunstige wind.

Resteren als partijen de PVV, het Forum voor Democratie en wat mij betreft 50Pluspartij.
Die laatste kent echter ook soms qua stemgedrag zaken waar ik me absoluut niet in kan vinden.

Dus mocht u een stemadvies willen? PVV of FvD.
Niet dat het uitmaakt, de uitslag van de komende Kamerverkiezingen is al bekend namelijk. En daarop is men reeds aan het anticiperen met 'gelijk gestemde' partijen op links. Maar dat mag u nu nog niet weten, nu moet u vooral de schijn worden gepresenteerd, tezamen met de media, dat u werkelijk een keuze heeft.
Tot de coalitievorming een feit is...dan blijkt dat al die mooie beloftes totaal geen stand houden.

Als we PVV of FvD stemmen dan zullen we die stem fysiek kracht moeten bij zetten dus! Want heel die laag onverkiesbaren dient ook uitgeroeid te worden.
Image

---
De waarheid. Maar volgens wie?
10/6/2019, 7:37 am Link naar deze post Email TonhBC   PM TonhBC Blog
 


Toevoegen aan antwoordU bent niet ingelogd (Aanmelden)
Back To Top